Βιογραφικό

Ο Αντώνης Ι. Μουζάκης γεννήθηκε το 1966 στον Πειραιά, και έχει τόπο καταγωγής τις Σπέτσες, είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

Είναι πτυχιούχος του Α.Ε.Ι. Πειραιά T.T. - Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας – Τμήμα Λογιστικής, απόφοιτος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών.

Είναι Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ Τάξης και ασκεί το επάγγελμα από το 1991 μέχρι σήμερα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε λογιστικά και φορολογικά θέματα, διατηρώντας Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας και συνεργάζεται με διαφόρων νομικών μορφών Ελληνικές και Αλλοδαπές επιχειρήσεις.

Παράλληλα συνεργάζεται ως εισηγητής σε  Φορολογικά Σεμινάρια, που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης, Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της χώρας, και Επιμελητήρια.

Είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) και Φορολογικός Σύμβουλος: του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (Ε.Σ.Π.), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Ε.Π.), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.). Είναι: μέλος της Ομάδας Διαβούλευσης στο Υπ. Οικονομικών για Φορολογικά και Τελωνειακά Θέματα, μέλος της Ομάδας Εργασίας στη Γ.Γ.Δ.Ε. για την εφαρμογή του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για τα Ε.Λ.Π. Επίσης ήταν μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την κατάργηση του Κ.Β.Σ.

Αρθρογραφεί για φορολογικά θέματα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει συνεχή συμμετοχή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.